Word Vrijwilliger

Het VKC draait op vrijwilligers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste dames om ons team te versterken. Voor meer informatie over het VKC en haar doelen klik hier.

Ons huidige team bestaat uit coördinatoren, bestuursleden, docenten, gastvrouwen, kooksterren en de dames van de kinderopvang. Een erg gezellige groep.

Wil jij ons team versterken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier o.v.v. Vrijwilliger. Of loop binnen in ons centrum op Langegracht 57 te Leiden.

Je kunt reageren op één van onderstaande vacatures of zelf een idee opwerpen voor een cursus, een themamiddag of een specifieke functie. Wij staan voor alles open en denken met u mee!

Natuurlijk zit er ook wat voor jou in! Veel gezelligheid, speciale vrijwilligersactiviteiten, en je kunt gratis met één van de cursussen meedoen.

Vacatures:

 • Activiteiten Organisatie team/koppel
  Het VKC is op zoek naar een enthousiast team/koppel dames die zich helemaal kunnen vinden in het reilen en zeilen rondom het organiseren  van activiteiten/evenementen.Heb jij of jullie feeling voor organiseren? Weten jullie hoe je het best een succes van activiteit maakt? Hoe je dingen moet plannen en bekend maken? Willen jullie van iedere activiteit iets speciaals maken? Dan zijn wij op zoek naar jullie! Kom snel langs of meld je aan via onderstaand formulier.
 • Gever Workshops
  Het VKC is op zoek naar enthousiaste vrouwen die het leuk vinden om een workshop of een cursus te geven aan andere vrouwen. Dit kunnen workshops zijn met een creatieve, sportieve of werk-/levenservaring gerichte inhoud.

  Ben jij iemand die iets wil bieden aan andere vrouwen?

  Heb jij een onderwerp, activiteit of een (levens)ervaring waar je andere vrouwen mee kunt helpen, uitdagen of inspireren en kan je daar enthousiast over praten, kom dan eens langs op het centrum of neem contact op via onderstaande formulier. Dan kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er voor je zijn!

  Heb je nog geen ervaring met het voor een groep staan? Dan is het VKC een goede start om ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen. Neem gerust andere geïnteresseerden mee.

Verhuur

Voor vergaderingen en verenigingsactiviteiten is het VKC onder voorwaarden te huur. Voor informatie over het huren van ruimtes kunt u bellen naar: 071-5233480. Het VKC is niet te huur voor particulieren.

Dit nummer is te bereiken:
maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 15:00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

* is verplicht