Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

Altijd al Spaans willen leren?  Op 28 augustus starten er nieuwe cursussen Spaans. Een cursus bestaat uit 10 lessen. De cursus Spaans voor beginners kan gevolgd worden door vrouwen die nog geen kennis hebben van de taal. Als je het Spaans al een beetje kent, kun je je opgeven voor de cursus Spaans voor semi-gevorderden of gevorderden. Weet je niet zeker op welk niveau je de cursus Spaans kunt volgen? Kom dan een kwartiertje eerder voor de start van de eerste les. Dan bespreekt de docent samen met jou of je bij de beginners of bij de gevorderden kunt starten.

Zorg er wel voor dat je vanaf het begin mee kunt doet met de lessen. Want als je bijvoorbeeld de eerste twee lessen mist, loop je te veel achter op de andere cursisten. Er starten drie cursussen Spaans voor beginners en gevorderden per jaar. Als je dus niet zeker weet of je vanaf het begin kunt deelnemen, dan kun je beter later in het jaar starten en vanaf het begin meedoen.

Ook degenen die Spaans voor gevorderden willen volgen, moeten vanaf het begin aanwezig kunnen zijn. Mocht je bijvoorbeeld de eerste twee of drie lessen missen, dan kun je beter wachten tot er een cursus start waar je wel vanaf het begin aan mee kunt doen.

Tijd:                     Beginners: dinsdagen van 11:30 tot 13:00 uur. En de cursus Spaans voor semi-gevorderden is op dinsdag van 13:30 tot 15:00 uur. Op maandagmiddag wordt er Spaanse les gegeven aan gevorderden van 13.30 tot 15.00 uur.

Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

Kosten:               Spaans voor gevorderden: 10 lessen voor 22,50 euro en 7.50 euro voor kopietjes. Spaans voor beginners kost 25 euro voor 10 lessen, en 5 euro voor kopietjes.  Je hebt ook een werkboek nodig. Dat kost 32.50 als je het nieuw aanschaft. Meer informatie hierover krijg je tijdens de eerste les.  En je betaalt 4,00 administratiekosten.

Klik hier voor meer informatie. Of lees de Flyer Spaanse lessen.

U kunt zich aanmelden via de mail: info@vkcdespiegeling.nl  of door bij ons binnen te lopen.
Geplaatst in Cursussen, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Verhuur

Voor informatie over het huren van ruimtes in het VKC kunt u bellen naar: 071-5233480

Dit nummer is te bereiken:
maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 15:00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

* is verplicht