Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

Spaans voor beginners en semi-gevorderden.

Kosten: €25,00 voor tien lessen + eenmalig € 5,00 kopieerkosten voor het hele jaar. U moet wel nog een werkboek aanschaffen.

Wanneer:  Dinsdag

Tijd:            Beginners: 11.30 tot 13.00 uur

Semi-gevorderden: 13.30 tot 15.00 uur

Adres:        Langegracht 57 2312 NW Leiden

Wil je weten wanneer er weer een nieuwe cursus start, wil je meer weten of wil je je aanmelden? Mail ons dan op: info@vkcdespiegeling.nl, of bel 071-5233480.

De cursus Spaans voor beginners kan gevolgd worden door vrouwen die nog geen kennis hebben van de taal. Als je het Spaans al een beetje kent, kun je je opgeven voor de cursus Spaans voor semi-gevorderden. Weet je niet zeker op welk niveau je de cursus Spaans kunt volgen? Kom dan een kwartiertje eerder voor de start van de eerste les. Dan bespreekt de docent samen met jou of je bij de beginners of bij de gevorderden kunt starten.

Zorg er wel voor dat je vanaf het begin mee kunt doet met de lessen. Want als je bijvoorbeeld de eerste twee lessen mist, loop je te veel achter op de andere cursisten. Er starten drie cursussen Spaans voor beginners en semi-gevorderden per jaar. Als je dus niet zeker weet of je vanaf het begin kunt deelnemen, dan kun je beter later in het jaar starten en vanaf het begin meedoen.

Geplaatst in Cursussen, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Verhuur

Voor vergaderingen en verenigingsactiviteiten is het VKC onder voorwaarden te huur. Voor informatie over het huren van ruimtes kunt u bellen naar: 071-5233480. Het VKC is niet te huur voor particulieren.

Dit nummer is te bereiken:
maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 15:00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

* is verplicht