Zomerfeest, opening nieuw seizoen geslaagd

Afgelopen zaterdag 27 augustus was het zomerfeest. Het was in 1 woord geweldig. We vroegen Emine om erover te vertellen. Ze kreeg gelijk een grote grijns op haar gezicht toen we haar ernaar vroegen:

“Het was supergezellig. Ik was er natuurlijk al vroeg in de middag om dingen klaar te zetten. We zaten buiten te eten en Concordia, de muziekvereniging van hiernaast, kwam terug van een optreden uit Katwijk. Ze waren zelf ook al half teut. We vroegen ze om even wat te spelen, maar ze waren te moe zeiden ze. Na tien minuten kwamen ze toch naar buiten om lekker te tetteren! Ze speelden onder andere ‘Tulpen uit Amsterdam’, we hebben echt gegierd van het lachen.

Verder hebben we de stoelendans gedaan, daar zaten kleine prijzen aan vast. Zo was er een pakket met levensmiddelen, een pakket met schoonmaakmiddelen en een dienblad met kaarsen. Ook had Bianca van een boek een plantenbak gemaakt en was er van een fles een mooi stuk gemaakt met een engeltje erin. Tevens waren er twee orchidee├źn; een ervan heeft de buurman gekregen omdat hij zo leuk mee deed en het zo jammer vond dat hij geen prijs kreeg. Het was zeker voor herhaling vatbaar!”

 

IMG_2701 IMG_2705 IMG_2702 IMG_2704 IMG_2703 IMG_2706 IMG_2707

Geplaatst in Algemeen, Nieuws

Verhuur

Voor vergaderingen en verenigingsactiviteiten is het VKC onder voorwaarden te huur. Voor informatie over het huren van ruimtes kunt u bellen naar: 071-5233480. Het VKC is niet te huur voor particulieren.

Dit nummer is te bereiken:
maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 15:00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

* is verplicht